VEDETA LUNII

MARTIE 2020

mihai-vedeta-lunii

Mihai Bungau are 9 ani și este pasionat de tehnologie. Îi place să asculte muzică și este foarte atent cum își alege ținutele în fiecare zi, având o colecție impresionantă de încălțăminte.Este un băiat extrem de educat și foarte respectos cu oamenii din jur.

Mihai și-a început cariera în modeling în primăvara anului 2019 la Școala de Prinți și Prințese GIFT OF BEAUTY din Oradea. La câteva luni dupa debutul lui în lumea modei a reprezentat România în Tailanda la Prince and Princess International, unul dintre cele mai mari concursuri de modă și talente din lume.

Deși erau peste 100 de concurenți, cu frumusețea și atitudinea sa încrezătoare a cucerit juriul din care făceau parte profesioniști din toate domeniile artistice, reușind astfel să aducă România în Top 5 obținând prestigiosul titlu: PRINCE INTERNATIONAL 2019, un titlu de care mentorul lui, Denisa HODISAN a fost extrem de mândra.

 “ Mi-am pus toată încrederea în Mihai și nu m-a dezamăgit, din contră: a ridicat in picioare o sala plină.” spune Denisa.