STIRI

Experiență de neuitat în Kiev, Ucraina

 

Ukrainian Fashion Industry – un super eveniment la care 3 super-modele de la Școala de Prinți și Prințese GIFT OF BEAUTY, împreună cu mentorul lor, Denisa Hodișan, MISS PLANET 2019, au avut onoarea să participe.

Marele eveniment a avut loc în Kiev, Ucraina în 22.12.2019.

Pentru modelele noastre Lara Lerințiu, Carla Negruț și Alexandra Moisa a fost o experiență uimitoare, un eveniment dedicat modei și frumuseții, în adevăratul sens al cuvântului, la un nivel foarte înalt.

Au defilat împreună cu Denisa, putând astfel să vadă îndeaproape care este atitudinea unul model de succes, atât pe scenă cât și în backstage.

Prezentare de moda Kiev.jpg1

VOGUE MODELS FASHION WEEK

 

În intervalul 29 februarie – 1 martie, echipa modelelor de succes, pregătite de Denisa Hodișan (Miss Planet 2019) au avut ocazia să defileze la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate modei și anume VOGUE MODELS FASHION WEEK.

Prezentările de modă din cadrul acestui eveniment de mare anvergură s-au desfășurat pe prestigioasa scenă din orașul Praga, scenă pe care au defilat mai marii reprezentanți ai frumuseții și ai modelingului internațional.

De pe mealgurile noastre românești am avut bucuria de a-i vedea defilând pe copiii pregătiți intens în prealabil, la Școala de Prinți și Prințese Gift of Beauty din Oradea: Maya Rădac, Mihai Bungău, Ana și Alexandra Moisa, Mara Anton, Lara Lerințiu, Vanesa Pantiș și Ioana Oltean.

Important de menționat este, desigur, faptul că fondatorul brandui GIFT OF BEAUTY, Denisa HODIȘAN este singura care a primit licența pe România la marele eneniment VOGUE MODELS FASHION WEEK. La eveniment au fost prezente modele și din alea orașe ale țării: Edan Radu (Galați, Antonia Miu, Alexia Miu si Izabela Zuluf (București)

Cum s-a desfășurat evenimentul

Modelele au beneficiat de un tratament demn de admirația oricărui iubitor de moedeling și frumos. Au fost machiate, aranjate, pregătite, li s-a coafat părul și au fost invitate să facă fittingul (în termeni românești acest lucru însemând faptul că au făcut proba hainelor pentru a le asigura modelelor ținuta necesară prezentării de modă).

Prezentările de modă au adus în atenția publicului creații vestimentare demne de laudă. Modelele au defilat astfel în haine semnate SOVA FASHION, UNITED COLORS OF BENETON, SUNFLOWER, LOBAN DESIGNERAT și mulți alții.

Dintre prințesele mai sus enumerate, vă aducem la cunoștință faptul că Maya Radac a fost nevoită să își prelungească șederea la Praga, vestea venind să bucure atât agenția mamă la care Maya își desfășoară conștiincioasă activitatea, cât și mămica, cea care a însoțit-o la eveniment.

Maya este, așadar, singurul copil din România care a fost selectat pentru a avea un rol într-un documentar despre modă, care va fi premiat la Festivalul de Film de la Cannes.

Vă imaginați câtă mândire poate fi în sugletul nostru, nu-i așa?

Toate fotografiile realizate la acest mare eveniment au făcut deja înconjurul lumii, media prezentând un interes ridicat față de reușitele tinerelor modele.

Rămâneți aproape de noi pentru a afla noi vești din culisele modelingului profesionist.