INTERVIURI

Interviu cu TOP Modelele Școlii de prinți și prințese ‘’Gift of Beauty’’

 

Am luat deoparte câteva dintre cele mai active modele ale Școlii de prinți și prințese Gift of Beauty, recent întoarse de la concursuri internaționale, și le-am adresat 7 întrebări.

Vă invităm să descoperiți sinceritatea și naturalețea din spatele acestor cuvinte mărețe.

1. Cum te-ai descrie în 5 cuvinte?

2. Povestește-ne despre experiența ta în Thailanda/Ucraina (Alexia, cea mai tânără dintre modelele intervievate a participat la un prestigios concurs în această țară).

3. Cum te-ai pregătit pentru acest concurs de o asemenea anvergură?

4. Ce crezi că faci tu diferit față de alți copii și crezi că te ajută în cariera de model?

5. Ce alte hobby-uri ai? Vorbește-ne puțin despre ele.

6. Cum îți place să te îmbraci? Descrie-ne o ținută preferată.

7. Ce sfaturi sau ponturi le-ai da tinerilor de varsta ta, care vor sa practice modelingul?

Carla Negruț:

 

1. Curajoasă, isteață, ambițioasă, corectă și frumoasă.

2. Într-adevăr, în Thailanda a avut loc un concurs internațional organizat la un nivel foarte înalt. Toți participanții au fost foarte bine pregătiți din toate punctele de vedere: ținute, talent, mișcare pe șcena, portofoliu și interviu. Am avut senzația la un moment dat, ca sunt invizibilă printre ei. Dar m-am descurcat și am reușit să ma fac remarcată. Asa că, în finală am reușit să mă calific în top 5, din două categorii de vârstă și anume: teen și preteen. Am fost atât de plăcut impresionată încât, abia aștept să mai particip în viitor la astfel de concursuri.

3. Pentru concurs, a trebuit să pregătesc un moment de talent, iar eu am ales dansul și pentru asta am pregătit o coregrafie cu antrenoarea mea de dans cu câteva luni inainte. Apoi mi-am făcut rost de un costum popular autentic din zona de graniță între județele Bihor și Cluj. Mi-am aprofundat cunoștințele de limba engleză pentru a putea socializa cu ceilalți concurenți. Am făcut un filmuleț de prezentare pe care l-am trimis în Thailanda cu o lună înainte. Mi-am pregătit discursul și la final, împreună cu un designer și cu mentorul meu, Denisa Hodișan, am creat  ținutele necesare pentru fiecare zi din concurs.

4. Am un program foarte bine organizat. Încerc sa fac fată orelor de la școală și pe lângă asta, să ajung la orele de dans, engleză și modeling. Am grijă în fiecare zi de felul in care mă îmbrac și de ceea ce mănânc. Nu exagerez cu nimic și încerc sa fac cât mai multă mișcare. Pentru asta, mă duc zilnic cu cățelul meu la plimbare.

5. Sant pasionată și îmi place enorm să creez și să fac tot felul de haine. Pană în prezent am croit două ținute: una pentru mine și una pentru cățelul meu, dar am mult mai multe modele desenate pe planșe și pe care le voi face în viitor. Apoi îmi place mult să dansez, să pictez și să explorez natura împreună cu cățelul meu Jack și prietenul lui Riky.

6. Îmi place să mă îmbrac diferit în fiecare zi și să am stilul meu. Ador combinațiile între sport ( pentru ca este foarte comod) si fashion. Un exemplu de astfel de ținută ar fi: o fustă plisată verde până la genunchi, colanți negri, botine înalte, helancă pe gât albastră și o geacă pană în talie.

7. Sa facă  totul cu PASIUNE.  Să fie foarte siguri că vor să practice modeling-ul, pentru ca nu cumva să se transforme într-o povara și să aibă o ținută adecvată pentru scenă.

Ana Moisa:

 

1. Frumoasă, deșteaptă, descurcăreață și ambițioasă

2. Mi s-a părut o experiență de neuitat, mai ales când mi s-a strigat numele pentru cel mai bun costum tradițional.

3. Am repetat cuvinte în limba engleză pentru proba cu juriul, cu echipa României am învățat un dans tradițional Românesc, am fost sa probez ținutele etc.

4. Am cucerit zâmbetele oamenilor prin atitudinea mea de model.

5. Eu, pe lângă modeling, mai fac și majorete, unde exersez alături de prietenele mele, dansuri și mișcări. Pe lângă cele două activități mai fac și design, unde creez si desenez rochii de păpuși și accesorii.

6. Eu obișnuiesc să mă îmbrac într-o rochiță sau o fustiță cu o bluză sau un tricou. Ținuta mea preferată este o rochie cu trenă roz deschis cu perle albe.

7. Eu i-aș sfătui să zâmbească, să își țină spatele drept, să aibă încredere în ei!

Alexandra Moisa:

 

1. Creativă, inteligentă, atractivă, curioasă, frumoasă.

2. A fost o experiență deosebită, ceva minunat, trăit alături de prieteni, unde ne-am simțit ca o adevărată prințesă.

3. Exersând în fiecare zi și melodia pentru proba de talent, am făcut proba la rochii, am exersat alături de Denisașsi colegii mei de modeling pași pentru scenă.

4. Faptul că am crezut în mine, pentru că am avut atitudine și speranță în mine indiferent de rezultat.

5. Pe lângă modeling, eu mai fac și canto, unde îmi încălzesc vocea făcând vocalize, și tehnici muzicale. Eu mai fac și gimnastică, acolo unde ai nevoie de multă atenție și precizie pentru a nu te accidenta.

6. Îmi place să port un stil mai extravagant, mai interesant. Ținuta mea preferată este formata dintr-un tricou alb cu o geacă de blugi care la spate are pene colorate și o fustă.

7. Un sfat bun e să porți cu mândrie orice ținută și să ai încredere în propriile puteri.

Alexia Berce:

 

1. Ambiţioasă, curajoasă, iubitoare, înțeleaptă, răbdătoare

2. Pentru mine experiența concursului din Ucraina a fost una foarte frumoasă cu emoții de neuitat. Mi-a plăcut să concurez alături de 65 de copii dinnalte ţări, am trăit din nou clipe frumoase şi pline de suspans, dar la sfârşit a meritat, obținând din nou un premiu foarte mare: GRAND PRIX MINI TOP MODEL INTERNATIONAL PHOTOMODEL.

3.Pentru acest concurs m-am pregătit cu multă seriozitate, reptând coregrafiile pentru fiecare defilare din cadrul concursului, cu perseverență şi pregătindu-mi corect toate ținutele necesare pentru participare.

4. Cred că faptul că sunt mult mai matură față de alți copii de vârsta mea mă ajută în cariera de model pentru că iau totul în cel mai serios mod şi asta se vede în rezultatele obținute până acum.

5. Pe lângă modeling, hobby-urile mele sunt: dansul si baletul. Dansul îmi place pentru că iubesc muzica, iar baletul am început să-l fac la şcoală şi mă ajută să am un corp şi mai frumos, îmbinându-se perfect cu modeling-ul.

6. Mie îmi place să mă îmbrac cât mai cochet şi neaparat să fie de bun gust (aşa îmi spune mereu mama mea). O ținută preferată de-a mea e: rochiță, pantofiori, pălărioară şi accesorii.

7. Copiilor de vârsta mea le dau următorul sfat: înfrăzniți să trăiți tot ceea ce oferă modeling-ul şi vi se va schimba toată viața!